TEKST

MAZ i Bijeli anđeli pozivaju vas na benefit večer za Antifa Mostar (subota 30.08., Pavla Hatza 16 u 20:00 h)

Bijeli Anđeli i MAZ pozivaju vas na benefit večer za Antifa drugove i drugarice iz Mostara. Benefit večer održat će se u subotu, 30. kolovoza 2014. godine na adresi Pavla Hatza 16 u Zagrebu (prostorije MAZ-a), s početkom u 20 h. Večer se sastoji od dva dijela:

1. dio – filmska večer
Nudimo vam super cool film 161>88 koji će nam pokazati kako se s modernim fašistima nose u Češkoj i zašto tamo fašisti ne pomišljaju na pizdarije.

2. dio – karaoke
Nakon filma kreću đuskanje i karaoke uz repertoar starih klasika poput “Morskog vuka”, pa do modernih disko trzalica “Parti vanzemaljac”. 

Samo za vas istu večer točimo i Ivo-Kola-Ribar i najbolju rakiju od domaćih Antifa trava po promotivnim benefit cijenama. Ali ni to nije sve, na istom mjestu u isto vrijeme moći ćete nabaviti i novi broj Nepokorenog grada.

Znači film, muzika, druženje, prilika za popit i pobjeć od ljetne vrućine za mizernih 10 kuna iliti 2,5 maraka. Sve gore nabrojano počinje u 20:00 h i traje dok dok nismo ispjevali top 100 ex-yu rock balada.

Sav sakupljeni novac od upada i cuge ide organizatorima 5. Mostarskog antifa festa.

Više o festivalu koji ovim putem podupiremo i želimo pomoći njegovoj realizaciji saznajte OVDJE

Solidarno i drugarski!
Vidimo se!

 

 

 

 

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close