AKCIJA

8. Antifa night

 

Mreža Antifašistkinja Zagreba i za 72. obljetnicu oslobođenja Zagreba priprema pravo hardkor pank veselje, već tradicionalnu borbenu veselicu, koja će zaokružiti cjelodnevno druženje na trećim po redu Trnjanskim kresovima 2017.!

antifa night

★8. ANTIFA NIGHT★

6.5.2017.
Početak: 20:30h
Ulaz: 30/40 kn

LINE UP:

Mašinko
Ponor
Sentence
Saucesce
+ after s DJ Vlajom

I za ovaj Antifa night okupili smo sjajne i angažirane domaće bendove, uz koje ćemo singalongat cijelu noć, dobro se zabaviti i poslati poruku kao i onima prije 72. godine: SF-SN!

Fašo zlotvore više nužno ne viđamo u uniformama i s oružjem, no njihove ideje itekako žive, a glasnici su sve smjeliji ohrabreni politikom vladajućih struktura.
Mi ćemo im se i dalje nastaviti suprotstavljati te ćemo se zalagati i boriti za društvo ravnopravnosti i bez mržnje, a 6.5. ćemo ćemo tu poruku poslati zajedno!

Vidimo se na Trnjanski kresovi 2017.!
SF – SN

Karte su u pretprodaji u Dirty Old Empire! Zgrabite svoju na vrijeme, pošto za sad nemamo planove seliti gig na hipodrom!
Kupnjom karte podržavate organizaciju ★ 8. Antifa night ★ i Trnjanski kresovi 2017., dakle samo solidarno sestre, braćo i nesvrstani!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close