AKCIJA

Radio Student – Crowdfunding kampanja za novi odašiljač!

 

Nek´ se daleko čuje da Radio Student treba novi odašiljač za 21. rođendan. U suprotnom im prijeti  ono najgore – prekid emitiranja!

Foto Facebook

Radio Student se nalazi u problemima! Iako puni entuzijazma za stvaranje pametnog, odgovornog i kvalitetnog radijskog programa, njihov odašiljač broji 21 godinu, te je za razliku od njih spreman za penziju. A ako se to dogodi, bit će u ozbiljnim problemima – morat će prekinuti emitiranje.

Stoga je Radio Student pokrenuo crowdfunding kampanju Nek’ se daleko čuje!. Zato kliknite na poveznicu i pomozite našem najdražem radiju da prikupi sredstva za novi odašiljač.

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close