AKCIJA

Razbijen kombi udruge AYS

 

Nepoznati vandali razbili su kombi udruge Are You Syrious?. Prenosimo njihovu objavu i pozivamo vas da im pomognete donacijama.

Foto: Facebook AYS-a

“Nepoznati netko odlučio je kanalizirati svoju frustraciju razbijanjem kombija udruge AYS betonskim blokom. Možda nije znao, a možda ga nije briga, da je ovo kombi koji svakodnevno prevozi grupe djece na sportske, obazovne i kreativne radionice, kombi kojim pomažemo socijalno ugroženim obiteljima u selidbi, te koji prevozi donacije dobrih građana, ne samo tražiteljima azila, nego i svim hrvatskim obiteljima koje su nas ikad tražile za pomoć, a mnogo ih je i redovito im pomažemo.”

Nastavljaju da se udruga financira uglavnom privatnim donacijama, pa zato nemaju novca za namjenski popravak kombija. Rijetko traže novac, ali će im zbog “hrabrica” s početka priče i činjenice da im je kombi prijeko potreban, svaka kuna dobro doći.
Novac možete uplatiti na žiro račun udruge HR6824020061100765183, a neće odbiti ni donaciju u obliku novih vrata kombija Opel Vivaro. Ostatak skupljenog novca preusmjerit će se za izravnu pomoć najugroženijim obiteljima!

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close