AKCIJA

Feministički petak: predavanje Marine Gržinić

 

Feministički petak Centra za ženske studije poziva na predavanje Marine Gržinić u petak, 30. ožujka 2018. godine u 18 sati u multimedijalni klub Mama.

Foto: Facebook event “Feministički petak: Marina Gržinić”

Marina Gržinić je filozofkinja, teoretičarka i umjetnica. Od 1990. radi na Institutu za filozofiju ZRC-SAZU u Ljubljani, a od 2003. godine predaje na Akademiji likovnih umjetnosti u Beču (Post-konceptualne umjetničke prakse). Od 1982. godine bavi se video-umjetnošću. U suradnji s Ainom Šmid realizirala je više od trideset video projekata, kratkih filmova i brojnih video radova i medijskih instalacija. Objavljuje knjige, znanstvene tekstove, teorijske članke i drži predavanja u cijelome svijetu.

Više o umjetničkoj produkciji Marine Gržinić možete pročitati ovdje, a o samom predavanju na Facebook eventu. Vidimo se u petak u Mami!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close