AKCIJA

Radio Borba – Basheskia, pjesme Mehmeda Begića

 

Radio Borba je u ovom nastavku predstavila zajedničke albume Basheskije i Meše Begića.

Foto: Ilustracija Ivana Fazekaša za Nepokoreni grad

 

Basheskia i Begić su snimili dva albuma – ‘Savršen metak’ i ‘Opasan čovjek’. U novoj Radio Borbi poslušajte razgovor s Nedimom Zlatarom (Basheskia) i Adnanom Salihovićem.

Pjesme na albumu čitaju: Amra Toska, Alban Ukaj, Benjamin Bajramović, Maja Zećo, zatim gitara Adnan Salihović, saxafon Deni Sijah, vokali Belma Zvizdić i Leonardo Šarić, mastering Mirza Tahirović, cover art Korana Šegatalo-Delić i booklet dizajn Ajna Zlatar.

Slušamo Ožiljak, Berlinska usamljenost, Noć prije odlaska (Opasan čovjek) i Victor Jara (Savršen metak).

 

Opasanog čovjeka kontaktirajte u sljedećim linkovima:

https://itunes.apple.com/album/-/id1304294990

https://www.deezer.com/en/album/50869772

https://listen.tidal.com/album/80649597 

 

Emisiju možete poslušati na ovom linku.

Uredio i vodio Luka.

Ista frekvencija, ista Borba!

 

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close