AKCIJA

Projekcija dokumentarnog filma “The Antifascists” u KSFF-u

 

Sutra, 11. travnja, u Klubu studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu prikazuje se The Antifascists (2017), dokumentarni film o antifašističkim pokretima u Grčkoj i Švedskoj.

Izvor: IMDb

 

Sutra u 19 h, u Klubu studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu, popularnom KSFF-u, održava se projekcija filma “The Antifascists”, izvrsnog prošlogodišnjeg dokumentarnog filma koji prati švedske i grčke skupine antifašista te progovara o rastućim neonacističkim idejama u Europi.

Nakon projekcije Mreža antifašistkinja Zagreba predstavit će svima svoj rad i pozvati vas na ovogodišnje Trnjanske kresove i deveti Antifa Night koji će se održati 5. svibnja!

Veselimo se vašem dolasku i druženju!

 

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close