AKCIJA

Izviždimo institucije!

 

Na dan pobjede nad fašizmom (sretan vam Dan pobjede!) borimo se za Trg žrtava fašizma. 

 

 

Ove se srijede okupljamo u 18 sati na Trgu žrtava fašizma pod sloganom Izviždimo institucije! 

Organizatori kažu:

 

Kao građani već tjednima poduzimamo i poduzimat ćemo sve što možemo da zaustavimo devastaciju Meštrovićevog paviljona koji se „obnavlja“ bez poštivanja procedure, propisa, građana i bez valjanih dozvola. A gdje su institucije? Zašto ne rade svoj posao? Zašto šute?
Ove srijede s nama je i JeboTon.
Dođite u srijedu, ponesite zviždaljke i zajedno izviždimo institucije!

 

Vidimo se!

 

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close