AKCIJA

Humanitarni buvljak – Udruga za pomoć beskućnicima Fajter

 

Udruga za pomoć beskućnicima Fajter i KSFF pozivaju vas na humanitarni buvljak koji će se održati 19. svibnja u 11 sati u atriju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

 

Izvor: Facebook

 

Prenosimo njihov poziv u cijelosti.

“Do sad ste vjerojatno očistili ormare i zamijenili sezonsku odjeću pa vas pozivamo da odjeću koju više ne nosite, a u odličnom je stanju, donesete ovu subotu na Filozofski fakultet i sudjelujete u humanitarnom buvljaku u suradnji KSFF-a i udruge za pomoć beskućnicima Fajter (https://www.facebook.com/udrugafajter/).
Naravno, možete prodavati i razne drangulije, stripove, knjige, ploče, sve za simbolične cijene 🙂

Vidimo se 19.5 u atriju Filozofskog fakulteta, s početkom u 11h.
Svi koji žele prodavati bi trebali doći nešto ranije, a kotizacija od 20 kn se uplaćuje na račun udruge:
Humanitarna udruga Fajter OIB: 53290747452 IBAN: HR7923600001102469714 Zagrebačka banka

Također vas pozivamo da donirate hranu (konzervirana ili vakuumirana, s nešto duljim rokom trajanja), higijenske potrepštine (gel za dezinfekciju, vlažne maramice, higijenske uloške, tampone i sl.), lijekove za bolove bez recepta (andol, neofen…), multivitamine, odjeću i obuću (budući da dolazi ljeto npr. tenisice – većinom su muškarci i brojevi su od 39 do 45) donje rublje i čarape (naravno nekorišteno).”

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close