AKCIJA

Tribina “Izbjeglice i migranti pred vratima Evrope”

 

Tribina pod nazivom „Izbjeglice i migranti pred vratima Evrope“, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine grada Zagreba, održat će se u utorak, 26. juna, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

Foto: Privrednik

 

 

Prenosimo vam poziv na tribinu:

 

Kako je Hrvatska, koja je prije tri godine prštala od samozadovoljstva tretmanom izbjeglica u tranzitu postala tek jedna od karaula desničarske „tvrđave Evrope” i počela pucati po djeci natiskanoj u krijumčarskim kombijima? Što se zapravo događa na granici s BIH, kakav je odnos RH prema problemu izbjeglica i migranata, kako se protiv predrasuda okoline usmjerenih prema očajnicima koji traže bolji život bore nevladine udruge? Kako je moguće da zemlja koja nariče zbog navodne demografske katastrofe odobrava jako malo zahtjeva za azil?

 

O tome i o sličnim temama na novoj tribini u Privredniku govorit će Milena Zajović, predsjednica udruge Are you Syrious, Gordan Bosanac iz Centra za mirovne studije i Ranko Ostojić, bivši ministar unutarnjih poslova.
Tribinu će moderirati novinar Saša Kosanović.

 

 

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close