AKCIJA

Benefit party nogometnog kluba “Zagreb 041”

 

Dođite u nedjelju 30. rujna na benefit party podržati NK Zagreb 041!

 

Izvor: Facebook

 

Prenosimo vam poziv drugarske organizacije:

 

“Nedjelja popodne, nogometni dan” pjevao je Johnny s Azrom, red je da ga i mi poslušamo. Stoga smo 30.9. odlučili rezervirati za NK Zagreb 041, unikat među hrvatskim klubovima kojeg vode svi njegovi članovi i članice, bez hijerarhije i na temeljima direktne demokracije. Uz jedinstveno uređenje ističu se i potpunom uključivošću – NK Zagreb 041 je klub za sve koji vole nogomet! U momčadi već godinama igraju tražitelji azila i izbjeglice, ženčad se uspješno natječe na malonogometnim ligama a omladinski pogon djecu uči nogometu, ali i toleranciji i prijateljstvu.

Ovaj mali, ali hrabri klub, natječe se u 3. Zagrebačkoj nogometnoj ligi te su odlučili početak nogometne sezone obilježiti nezaboravnim druženjem! Na benefit partiju vas očekuje:

► Nogometni turnir na male golove (3 na 3) 
Veliko dvorište Močvare & Pogona Jedinstvo u nedjelju će postati sportsko borilište – dođi i prijavi svoju nogometnu ekipu za simboličnu kotizaciju (10 kn) i s frendovima/frendicama pokaži što znaš! Na turniru se očekuju raznovrsne ekipe – od klinaca i ženčadi do navijača i igrača NK Zagreb 041, a najbolje ekipe mogu očekivati sok/pivu/neki drugi alkohol na račun kluba.
Sve ostale informacije dobit ćete prilikom prijave ovdje ili u inbox NK Zagreb 041! Svi prihodi od kotizacija idu za rad i funkcioniranje kluba!
DISCLAIMER: Pošto Norvežani još nisu objavili prognozu za 30.09. ovisimo o vremenskim uvjetima – u slučaju pljuskova i gadosti bit ćete obavješteni na vrijeme da se turnir ne igra!

► Izložba nogometnih fotografija NK Zagreb 041
Od samog osnutka kluba NK Zagreb 041 služi kao inspiracija mnogima. Jedna od njih je naša Ivana Šmit, službena fotografkinja kluba, trenutno na radnom izletu na Island. Njene fotke savršeno pokazuju sve ono što zagrebački niželigaški nogomet zapravo je – ljubav, blato, znoj, navijanje, sreća, slavlje, tuga i muka. I često sve to skupa odjednom. U prostoru Močvare bit će izložene njene fotografije nastale na različitim utakmicama, a zainteresirani će ih moći i kupiti po pristupačnim cijenama! Svi prihodi od kupljenih fotografija idu za rad i funkcioniranje kluba!

► Aukcija nogometnih dresova (a možda se nađe i još ponešto)
Ne, ne mislimo na Messijev dres Barcelone ili Modrićevu desetku sa Svjetskog prvenstva! Priznaj sam(a) sebi da želiš dres Mate Neretljaka iz Suwon Blue Wingsa, dres Manchester Uniteda dok je još Keane lomio cjevanice ili neki drugi dres u kojem ćeš s guštom otići na termin i mamiti uzdahe svih nogometnih kibica. Svatko je pozvan da od doma donese neki dres koji mu više ne treba a misli da će se nekome svidjeti i neka krene licitacija – što luđe i opskurnije to bolje! Svi prihodi od aukcije dresova idu za rad i funkcioniranje kluba!

► Slušaonica najbolje muzike – Štala by DJ Mario Kovač
I u konačnici, za vrijeme svih ovih super zbivanja i nakon njih za našim DJ pultom stajat će Mario Kovač, spreman razvaliti Močvaru s musakom od ubojitog panka, opasnog tresha i različitim dodatnim začinima!
I zato, nemoj da te nema, dođi i podrži svoj, naš i vaš NK Zagreb 041!

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close