TEKST

Nastavi priču

 

Pretplatite se na priče inspririrane fragmentima koje su tijekom 2018. godine na radionici kreativnog pisanja napisalne zatvorenice Ženske kaznionice u Požegi. Akciju organiziraju udruge Skribonauti i Okreni stranicu koje aktivno surađuju sa zatvorenicama kroz kulturno-umjetničku produkciju i neformalno učenje te book clubove.

Foto: Facebook event “Nastavi priču”

Kako se navodi u Facebook eventu “Nastavi priču”, Od 10. do 29. prosinca 2018. u vaš će inbox stizati nastavci do sada neobjavljenih priča triju hrvatskih spisateljica, i to: Marije Andrijašević, Marije Rakić Mimica i Jasne Jasne Žmak. Priče su inspirirane fragmentima koje su tijekom 2018. na radionici kreativnog pisanja napisale zatvorenice Ženske kaznionice u Požegi.

Svaka priča podijeljenja je u 5 nastavaka koji će stizati ravno u vaš inbox od ponedjeljka do petka, upravo na vrijeme za vikend. Sve što trebate učiniti je unijeti svoju e-mail adresu ovdje: https://goo.gl/forms/NnK6juYGvuFuQfRs1.

Priče zatvorenica odabrale su Luiza Bouharaoua i Paula Zore. Newsletter je osmislila i uredila Luiza Bouharaoua.

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close