AKCIJA

Le Zbor — audicija!

 

Drugarice iz Le Zbora pozivaju na audiciju 3. veljače u Pogonu  – navali raspjevani narode! 

 

Izvor: Facebook Le Zbora

 

U Pogonu, 3. veljače 2019. od 18 do 20 sati, Le Zbor održava audiciju za nove članice. Prenosimo vam njihov poziv:

 

Evo našeg prijedloga za novogodišnju odluku – pridruži se Le Zboru! Ako voliš pjevati, zanimaju te feminizam, antifašizam i borba za prava LGBTQ zajednice i radije bi bila glasna na cesti, pozornici i marševima nego se doma svađala s TV-om, dođi na našu audiciju 🙂 
Ne moraš imati pjevačko predznanje, tako da, bez straha! Audicija sama po sebi uopće nije strašna – red pjevanja, red čavrljanja, a sve opušteno. Javi se u naš inbox ili na mail lezbor.mail@gmail.com ako imaš kakvih pitanja ili se želiš prijaviti na audiciju. Vidimo se!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close