AKCIJA

Radio Borba 5. 3. 2019. — 8. mart, Noćni marš i Refugee radio

 

U susret 8. martu govorili smo o 4. Noćnom maršu u Zagrebu. Gošće ovotjedne Radio Borbe bile su Petra Kurtović (fAktiv, MAZ) i Paula Zore (fAktiv). Razgovarali smo o razlozima za marš, prethodnim iskustvima, historizaciji ženske borbe i zauzimanju političkog, ekonomskog i simboličkog prostora.

vizual: KURS

U ovoj emisiji također smo ispripovijedali priču community radija iz Melbourna. Amanda Zivcic govorila je o temama koje pokriva 3CR i emisija koju uređuje — Refugee radio. Koliki je doseg tako organiziranog radija? Zatim, zanimljive crtice iz njihove povijesti mogli ste čuti u Radio Borbi.

https://www.3cr.org.au/refugeeradio

Slušali smo: La Lega (Sabben che siamo donne), Mala Rodriguez i The Idles.

Uredio i vodio Luka. Realizirao Ivan.

Ista frekvencija, ista Borba!

Emisiju poslušajte na playeru ispod ili na ovom linku.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close