AKCIJA

Poziv na radionicu: “Estetika potlačenih za rodno oslobođenje”

 

Centar za kazalište potlačenih poziva na dvodnevnu radionicu estetike potlačenih u Zagrebu, mala dvorana Pogona Jedinstvo, 30. i 31. 3. 2019. od 10 do 17 sati. Radionica za sudionike je besplatna, ali su prijave obavezne i primaju se do popunjenja grupe.

Foto : Centar za kazalište potlačenih POKAZ

Radionica Estetika potlačenih za rodno oslobođenje dio je projekta Magdalene koji financira Zaklada Kultura Nova. Radionica za sudionike je besplatna, ali su prijave obavezne i primaju se do popunjenja grupa.

O radionici :

Na dvodnevnoj radionici o rodnoj jednakosti koristit će se metode kazališta potlačenih. Koristeći različite tehnike najvećim će se dijelom koncentrirati na estetiku i forum kazalište. Kroz proces postavit će se zanimljiva pitanja o temi, govoriti iz osobnih iskustava i promišljati društvo i mehanizme u kojima živimo. Kako smo socijalizirani kao muškarci ili žene, koje vrijednosti, ideje i stereotipi o rodu podržavaju te uloge i kako ih koristimo u odnosu na moć. Koji su korijeni rodno utemeljenog nasilja, i kako o njima možemo “razgovarati”. Otkrivat će se estetski izrazi i mogući ishode, promjene, poticaji kroz znatiželju, razumijevanje i suradnju.

Svoju prijavu pošaljite na mail: ckp.pokaz@gmail.com, a sve ostale informacije pronađite na Facebook eventu.

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close