AKCIJA

Projekcija dokumentarca i razgovor s Janom Burger

 

Pridružite se večerašnjoj projekciji dokumentarca “Augusto Boal i kazalište potlačenih” redatelja Zelita Viane te razgovoru s Janom Burger u udruzi Vestigium, u sklopu Otvorenih satova kazališta potlačenih.

Foto: Facebook event Projekcija dokumentarca i razgovor s Janom Burger

Jana Burger je članica međunarodne mreže Ma(g)dalena koja okuplja feminističke praktičarke i aktivistkinje kazališta potlačenih. Surađuje s ljubljanskim Transformatorom i berlinskom Kuringom. Sa skupinom Madalena iz Berlina radi na temama rodno utemeljenog nasilja i na pokretima NomeansNo i Ibeliveyou. Ovih dana pokreće u Ljubljani inicijativu za pokret Magdalena.
Ona je također certificirana trenerica nenasilne komunikacije. Nakon što je završila studij komunikologije u Ljubljani (Slovenija) i Miamiju (SAD), putuje svijetom, te radi i živi na relaciji Ljubljana – Berlin. Radi kao komunikacijska trenerica, facilitatorica, trenerica za mlade, kazališna radnica i pedagoginja, uglavnom na temama interkulturnog dijaloga i roda. Njen se rad fokusira na metodama participativne umjetnosti, posvećen prvenstveno tehnikama kazališta potlačenih. Strastvena je oko plesa i pokreta. Aktvina je članica slovenske zajednice nenasilne komunikacije, prakticirajući, dijeleći i facilitirajući prakse i grupe nenasilne komunikacije u Sloveniji.

Projekcija i razgovor će se održati večeras, 31. ožujka u 18h u udruzi Vestigium, Rudeška 142. Kao i inače, donesite dobru volju i 10-20 kuna donacije za podršku prostoru udruge Vestigium koji funkcionira kao društveni centar i mnogo više od toga. Sve informacije pratite na Facebook eventu.

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close