AKCIJA

Radio Borba 16. 4. ’19. — ABC socijalizma / Hrvoje Jurić / Bertolt Brecht

 

Radio Borba je složila za vas i nas jednu relaksiranu, politički literarnu agit-prop epizodu u kojoj smo čitali ulomke iz knjige ABC socijalizma (Centar za politike emancipacije, Beograd 2016.), eseja Jedanaest teza o slobodnom vremenu Hrvoja Jurića (Zarez, XI/266, 2009.) i poeziju Bertolta Brechta.

ilustracija: Kurs

— zbornik tekstova ABC socijalizma (besplatno preuzimanje):
http://pe.org.rs/publikacije/abc-socijalizma/

— esej 11 teza o slobodnom vremenu filozofa Hrvoja Jurića:
https://anarhisticka-biblioteka.net/library/hrvoje-juric-11-teza-o-slobodnom-vremenu

— pjesma Zadovoljstva Bertolta Brechta:
https://kultivisise.rs/zadovoljstva-bertold-breht/

Slušali smo Immortal Technique, Nemanju i Gracina.

Uredili i vodili: Bojan i Luka / Ton majstor: Andrija

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close