AKCIJA

Kviz petkom 03.05 — Kvizni kresovi

 

U petak, 3.5.2019. ekipa Kviza petkom u Klubu SC-a pripremila je za vas posebno izdanje Kviza petkom uoči subote 4.5. i paljenja ovogodišnjih Trnjanskih kresova – Kvizni kresovi!

Foto: Facebook event Kviz petkom – Kvizni kresovi

Pitanja su iz antifa povijesti i sadašnjosti,a nagradni fond obuhvaća antifa majice i cekere, te upade na 10. Antifa night – Los Fastidios + support 4.5.2019. u Močvari. Svi ste pozvani!

Trnjanski kresovi:

https://www.facebook.com/events/2119431498093655/

10. Antifa night:

https://www.facebook.com/events/2224697580886578/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close