AKCIJA

Radio Borba 30. 4. ’19. — Trnjanski kresovi V / 10. Antifa Night

 

Ususret petim po redu obnovljenim Trnjanskim kresovima na zagrebačkom Savskom nasipu kod Mosta slobode i 10. Antifa Night fešti u klubu Močvara, popričali smo s drugaricom Petrom…

…članicom MAZ-a, o ovogodišnjem programu, o tome zašto nam je gorenje kresova važno, zašto trebamo slaviti Dan oslobođenja Zagreba (8. maj!) i što nam sve to skupa znači u borbi protiv novovjekog fašizma, historijskog revizionizma i drugih zala. SF-SN!

Slušali smo dva od četiri benda koja su nastupila na koncertu: Zagrepčane Frakturu mozga i Los Fastidios, goste iz talijanske Verone (druga dva su bila Loš primjer i Shin).

Uredio i vodio Bojan. Ton majstor: Andrija.

Ista frekvencija, ista Borba!

Put do ove epizode Radija Borba također potraži ovdje!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close