AKCIJA

Pismo podrške radnicima Đuro Đaković Grupe

 

Radnici Đuro Đaković Grupe su se nakon 24 dana štrajka zbog neisplate plaće za rujan 12. ovog mjeseca opet vratili na posao. Međutim, ubrzo su nastupili novi problemi – članovi Uprave Đuro Đaković Specijalnih vozila dali su ostavku nekoliko dana nakon toga, a radnici su opet bez plaća, zbog čega od danaspočinju štrajkati.

Posla imaju, samo im je potrebno rješenje s kojim bi mogli premostiti aktualnu krizu koju Vlada ne rješava i ignorira. Ovim putem izražavamo punu podršku radnicima Đure Đakovića koji se štrajkom bore za svoje plaće i nastavak proizvodnje! Jednom su uspjeli i uspjet će opet!

Trenutni štrajk učitelja/ica, profesora/ica, domara/ki, spremača/ica i svih drugih radnika u obrazovnom sektoru pokazuje nam snagu solidarnosti. Stoga pozivamo sada sve radnike, kako one u obrazovanju koji su trenutno u štrajku i druge, da se solidariziraju s radnicima Đure Đakovića.

Vladu podsjećamo da radnici ne mogu čekati – nađite rješenje, vi ste i uzrok problema! A radnicima Đure Đakovića poručujemo da smo solidarno uz njih!

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close