AKCIJA

Daj što daš za Noćni marš

 

Kako bi pokrile troškove marša, drugarice iz Faktiva organiziraju donatorsku žurku ‘Daj šta daš za Noćni marš’.

Foto: Faktiv

I ove godine drugarsku pomoć i podršku za organizaciju petog po redu osmomartovskog Noćnog marša u Zagrebu – tražimo od vas.

Kako bismo pokrile troškove marša, organiziramo donatorsku žurku ‘Daj šta daš za Noćni marš’.

Očekujemo vas u Grof Melin u petak, 28. veljače od 21 sat. Keš donacije prikupljamo na ulazu, a ako nemate za donaciju, svejedno se dođite zabaviti.

Pozovite sve koje poznajete na druženje i opuštanje prije daljnjih borbi. Omogućite ponovno održavanje velikog prosvjeda za prava žena. Prvo zajedno plešemo, a onda feministički borbeno marširamo i slavimo.

Živio feminizam! Živio 8. mart!

Za žurkadeliju je zadužen DJ Ivan.

Facebook event pronađite ovdje.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close