AKCIJA

Mala noćna čitanja ― Espi Tomičić: Ne zaboravi pokriti stopala

KUFER & KunstTeatar vas pozivaju ― online putem videoprijenosa na Facebooku na koncertno čitanje poetsko-dramskog teksta Espija Tomičića Ne zaboravi pokriti stopala u režiji Ivana Penovića te izvedbi Domagoja Jankovića, Bernarda Tomića, Nikše Marinovića i Pavla Vrkljana, u subotu, 16. svibnja, s početkom u 21 sat.

Vizual: FB event

Espi Tomičić (1995.) student je dramaturgije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dobitnik je više nagrada za mlade dramske pisce, između ostalog i treće nagrade Marin Držić na natječaju Ministarstva kulture, i to za dramu #ostavljamvamsvojekodoveihvalazaprijateljstvo ili #bitćesveokej. Dramski tekst Your Love Is King izašao je u izdanju Multimedijalnog instituta 2020. Isti tekst pobijedio je na ovogodišnjem natječaju portala drame.hr za adaptaciju dramskog teksta u filmski scenarij, a na istom portalu poetska drama Ne zaboravi pokriti stopala osvojila je prijevod u 2019. godini. Isti tekst izabran je kao jedan od tri s najviše glasova na EURODRAM-ovu natječaju za originalna dramska djela, a u doživio je i radio-dramatizaciju na Trećem programu Hrvatskog radija. Tomičićev tekst Prvo pa žensko postavljen je na Danima Ogranka mladih u Gradskom dramskom kazalištu Gavella 2016. godine, kada u sklopu radiofonskih izvedbi Plan za bijeg korežira radiofonsku izvedbu Nekoliko glasova nestalih u zraku. Kao asistent dramaturga surađivao je na predstavi Ljudski glas, premijerno izvedenoj u Zagrebačkom kazalištu mladih 2018. godine. Izbor iz poezije uvršten je u Rukopise 42 ― Zbornik poezije i kratke proze mladih s prostora bivše Jugoslavije iz 2019. godine. Živi i radi u Zagrebu.

autor teksta: Espi Tomičić
redatelj: Ivan Penović
izvode: Domagoj Jankovic, Niksa Marinovic, Bernard Tomić i Pavle Vrkljan
producentica: Romana Brajša
oblikovateljica svjetla i suradnica za tehničku podršku: Sara Bundalo
asistentice produkcije: Laura Pribanić i Hana Zrnčić Dim
dizajner: Verlauf
produkcija: Kazališna družina KUFER i KunstTeatar

Više o događaju saznajte na Facebook eventu.

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close