AKCIJA

Prijavite se na besplatnu radionicu osnaživanja žena u Zagrebu!

 

U sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena “Sofija” organizira se besplatna Radionicu osnaživanja žena za nezaposlene i zlostavljane žene!

Foto: Sofija

Ako ste nezaposlene i u životu ste bile izložene nekoj vrsti nasilja, prijavite se i pridružite nam se u Zagrebu, u Martićevoj 10 od 1. do 3. lipnja 2020.

Radionice traju od 9.30 do 15.30 sati i na njima ćemo razvijati komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Imat ćemo i edukaciju o pisanju životopisa, motivacijskih pisama i pripremu za intervju za posao. Naučit ćemo više o e-uslugama i načinima korištenja sustava e-Građani što će vam pomoći u lakšem otvaranju prilika za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada i efikasnije ostvarenje građanskih dužnosti.

Poseban dio radionice je i tečaj samoobrane gdje ćemo proći teorijske i praktične cjeline stjecanja samopouzdanja, samopoštovanja, psihofizičkog zdravlja, osnaživanja i stvaranja preduvjeta socijalnom uključivanju.

Učinite nešto dobro za sebe i svoju budućnost, družite se i uživajte s nama na radionicama koje će vam pomoći da se prisjetite kako ste #jacanegostomislis!

Prijaviti se možete ovdje.

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close