AKCIJA

Prosvjedna povorka Filozofskog fakulteta


Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže zaposlenicima i studentima Filozofskog fakulteta u prosvjednoj povorci koja će se održati zbog sramotne i autokratske odluke rektora Damira Borasa o suspenziji dekanice Filozofskog fakulteta Vesne Vlahović-Štetić i smjene cijele njegove uprave.

Foto: FB Inicijativa za Filozofski

Cilj je Vladi Republike Hrvatske uručiti peticiju za rektorovu neopozivu ostavku s preko 8000 potpisa.

Okupljanje počinje u 11:45, a povorka kreće u 11:55.

Zbog epidemiološke situacije, molimo vas da ponesete maske i da održavate fizičku distancu.

Ruta povorke je sljedeća: parking Filozofskog fakulteta-Lučićeva-Vukovarska-Savska-Rooseveltov trg-Trg RH (ispred Rektorata)‐Frankopanska-Ilica-Mesnička-Strossmayerovo šetalište-Dverce-Ćirilometodska-Trg sv.Marka.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close