AKCIJA

OMart: besplatne likovne radionice za male i velike

Melita Omeragic aRT provodi besplatni kreativni program za male i velike u hladovini Art Park Zagreb na Ribnjaku!

Foto: Melita Omeragić aRt

Subota, 11.7., od 11―12:30 h

― likovna radionica za male i velike: Reci glasno!, izrada plakata na temu ekologije

Druženje pod vodstvom likovnih umjetnika i pedagoga započinjemo razgovorom o važnosti očuvanja prirode. Voditeljice će objasniti što je to plakat te osnovne smjernice izrade umjetničkog plakata. Polaznici će podijeljeni u manje grupe osmisliti poruke na temu ekologije za plakat, kao i njegov dizajn. Promislit će i o mjestu u parku na kojem će plakat izložiti i na koji način. Tijekom izrade plakata vodit će se briga o samom cilju plakata (važnosti pobiranja smeća za sobom u parku) te o načinu na koji bi se ta poruka mogla prenijeti drugim ljudima.


Subota, 8.8., od 11―12:30 h
― kiparska radionica za male i velike: Izgradi kuću!, umjetnička instalacija

Nakon razgovora o ekologiji voditeljice će objasniti pojam instalacije u umjetnosti, modernih kiparskih forma i što je to kiparstvo. Polaznici će koristeći kartonske cijevi izraditi instalaciju na temu stambenog objekta od reciklirajućeg materijala ― kartona!

Subota, 22.8., od 11―12:30 h
― likovna radionica: Cvijeće

Nakon kratkog uvoda o ekologiji voditeljice će predstaviti razne vrste cvijeća koje raste na ovim područjima te zašto su biljke i cvijeće bitni za nas. Kroz likovno stvaralaštvo pod vodstvom umjetnika, polaznici će izrađivati cvijeće od materijala koji se mogu reciklirati.

Pozivamo vas da rezervirate svoje mjesto prijavom na: om.art.radionice@gmail.com

Više informacija o radionicama pronađite ovdje.

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close