AKCIJA

Vozi Miško dok grad propada

U ponedjeljak, 10.08.2020.godine, dođite ispred zgrade Zagrebačkog holdinga u ulici grada Vukovara 41 od 9 do 11 sati i parkirajte autiće. Članovi Inicijative Zagreb te zove će biti tamo.

FOTO: Zagreb Te Zove

S obzirom da saznajemo kako tvrtka Zagrebački holding nabavlja nove, luksuzne automobile (koji su im prijeko potrebni ), a grad se istovremeno, doslovno raspada, odlučili smo im pomoći kako bi ušparali na sredstvima i usmjerili ih na redovita održavanja. Molimo građane da iz svojih ‘zaliha’ uzmu i doniraju autiće.

U ponedjeljak, 10.08.2020.godine, dođite ispred zgrade Zagrebačkog holdinga u ulici grada Vukovara 41 od 9 do 11 sati i parkirajte autiće.
Članovi Inicijative Zagreb te zove će biti tamo.

U slučaju da ne možete doći,a imate autić na raspolaganju, možete ga dofurati u subotu i nedjelju na Trg kralja Tomislava ― kod spomenika u vremenu od 17 do 18 sati. Mi ćemo ih preuzeti, ‘evidentirati donaciju’ i parkirati ćemo ih u ponedjeljak umjesto vas.

Više informacija pronađite ovdje.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close