AKCIJA

Svi za knjigu, knjiga za svakoga!


Navratite do parka ispred Bookse i bacite oko na štivo koje se nudi, garant ćete naći nešto (ili podosta!) za sebe, rodbinu, prijatelje, susjede!

Foto: Booksa

Uskoro ćemo iz tople fotelje piti čaj i grickati štrudlu od jabuke, i možda će vam zurenje kroz prozor i gledanje lišća kako pada brzo dosaditi pa se za svaki slučaj dođite opskrbiti knjigama na akciji Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Ima tu najviše beletristike, hitova i klasika, pa i poezije, knjiga za djecu i stručnih knjiga. Najviše na hrvatskom, dosta na engleskom, a nađe se i još pokoji jezik.

Sve te knjige bit će vam dostupne za vrijeme akcije (u četvrtak, 8.10., od 12 do 20 sati) uz predloženu donaciju od deset kuna po knjizi.

Navratite do parka ispred Bookse i bacite oko na štivo koje se nudi, garant ćete naći nešto (ili podosta!) za sebe, rodbinu, prijatelje, susjede!

Čitava najava je na linku: https://klub.booksa.hr/svi-za-knjigu-knjiga-za-svakoga….

*** U slučaju lošeg vremena selimo u klub i zbog epidemioloških mjera primamo ograničen broj ljudi! ***

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close