AKCIJA

Muzej susjedstva Trešnjevka na valovima Radija BAZE


U svom četvrtom izdanju Radio BAZA se iz etera u Adžijinoj 11 seli u isključivo digitalnu sferu i preuzima formu podcasta u tri dijela. Iako nema razgovora, sviranja, dramskog i drugog izvođenja uživo, i ove smo godine okupili istraživačice, aktiviste, muzičare, radiofoničarke i amaterke s istom misijom: komodifikaciji etera želimo se oduprijeti kolektivnom proizvodnjom kritičkog programa, umjetničkih i radiofonijskih eksperimenata.

Foto: Muzej susjedstva Trešnjevke

Ove je godine tematska okosnica trešnjevačko nasljeđe koje se istražuje, prikuplja i interpretira u okviru projekta Muzej susjedstva Trešnjevka. Vodimo vas na tri sasvim posebne zvučne šetnje, od istočnog ruba kvarta, preko njegove žile kucavice i jednog zaboravljenog parka, sve do Kluba književnica. Snimke urbanih tura održanih jesenas u okviru Muzeja susjedstva isprepliću se s poezijom Teslinih radnica, crticama trešnjevačkih učenika i drugim blagom iz muzejskog fundusa.

Radio BAZA dostupan je na: https://soundcloud.com/kolektiv_blok

Više o podcastu saznajte na Facebook eventu.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close