AKCIJA

Radio Borba 22.12.’20. ― Izbori u Bosni i zera muzike


Zadnju epizodu Radija Borba 2020. posvetili smo novostima iz susjedstva: za naše slušatelje/ice, parlamentarne izbor u Bosni i Hercegovini te prve lokalne izbore u Mostaru nakon dvanaest godina, opširno je komentirao drug Minel Abaz iz Sarajeva, nakon čega smo ― naravno, sve je bilo kompletirano muzičkim pauzama za lakše snalaženje u sadržaju ― čitali još jednu pjesmu starog druga, njemačkog anarhističkog pjesnika Petera-Paula Zahla.


Pored Bilećanke u izvedbi Zorana Predina, slušali smo i vrhunske stvari Oblak i Tremolo beogradske post-punk i shoegaze grupe Triko, s njihovog albuma iz 2017. Atina Bojadži, nazvanog u čast slavne makedonske plivačice. Sasvim prikladno za borbene blagdane!

Uredili i vodili Bojan i Luka. Realizirao Neno.

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close