AKCIJA

Radio Borba 13.04.’21. ― Beogradske novosti

Autor slike: Igor Hofbauer

Nakon dvotjedne stanke, novu epizodu Radija Borba posvetili smo vijestima iz susjedstva, novostima iz Beograda, konkretno razgovorima s predstavnicima drugarskih kolektiva čiji su prostori rada recentno ugroženi na različite načine, no sa zajedničkim nazivnikom štetnih ekonomskih, urbanističkih i uopće socijalno-političkih procesa, koji nipošto nisu karakteristični samo za Beograd i Srbiju, dapače, primjeri sličnih negativnih utjecaja postoje u Zagrebu i drugdje u Hrvatskoj, ali i šire. Čuli smo se s Ivom Čukić (Ministarstvo prostora), Johannom Marcade-Mot (Matrijaršija) i Nebojšom Kuzamovićem (muzička grupa Roza) ispred ekipe iz BIGZ-a. Slušali smo novi singl Novi noj! Roze (2021.) i stvar Bela kuga grupe Klopka za pionira, s njihovovog zadnjeg dugosvirca Borac protiv gladi (2018.).

Uredili: Bojan i Luka, vodio: Bojan. Realizirali: Filip i Josip.

Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close