AKCIJA

CineMAZ – Persepolis (2007) 8.7. u 20h

NOVA PROJEKCIJA!
Pride month je iza nas ali za vas imamo još pokoju projekciju.

Ovaj tjedan to je Persepolis (dir. Marjane Satrapi & Vincent Paronnaud). Ovaj animirani film je baziran na istoimenom autobiografskom stripu redateljice Marjane Satrapi. Suredatelj filma Vincent Paronnaud poznati je francuski animator i crtač stripova (također znan kao “Winshluss”). Marjane u filmu prikazuje svoje odrastanje (ponajviše adolescenciju) u Iranu za vrijeme Islamske revolucije. Teme identiteta, osobne slobode i zapadno-istočnog konflikta opisane su kroz Marjaninu intimnu žensku perspektivu. Ovaj četvrtak (8.7.) u 20h, MAZ (Pavla Hatza 16, Zagreb)

VAŽNO: U prostoru MAZ-a obavezno je nositi maske!

Vidimo se, uvijek nam možete ostaviti neke donacije koje su iskorištene za pića i grickalice koje vam pripremimo i uslužimo sljedeći put. Volimo vas sve!!!

Facebook event: https://fb.me/e/3EqKyRb86
Instagram: https://www.instagram.com/cine.maz/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close