AKCIJA

★ 10. Antifa night — Los Fastidios + support ★

 

Mreža Antifašistkinja Zagreba i ove će godine glasno i angažirano obilježiti i proslaviti obljetnicu oslobađanja našeg dragog grada od faštičkih falangi i domaćih izdajnika, povodom čega nam je čast pozvati vas na jubilarni 10. Antifa night! I to kakav Antifa night!

Grad Zagreb, nepokoreni grad, je prije 74 godine rekao odlučno ne fašistima i njihovim zlodjelima, stoga ćemo se još jednom okupiti na mjestu na kojem su partizanske snage 1945. započele s operacijom konačnog oslobođenja grada ― na trnjanskom nasipu!

Antifa night i Trnjanski kresovi postali su već tradicionalne manifestacije koje s ponosom i veseljem obilježavaju Dan oslobođenja grada Zagreba i cijelom društvu šalju poruku o vrijednostima antifašizma, izgradnje društva ravnopravnosti i iskorjenjivanju mržnje, koja je nažalost postala sveprisutna. Fašističke ideje nažalost nisu ugašene prije 74 godine, već se i danas javljaju u brojnim oblicima i šire kroz sve pore našeg društva. Mi ćemo im se i dalje nastaviti suprotstavljati te ćemo se zalagati i boriti za društvo ravnopravnosti i bez mržnje, a 4.5. tu ćemo poruku poslati zajedno!

I za ovaj Antifa night nesebično su nam se odazvali sjajni i angažirani domaći antifašistički bendovi, uz veliki antifašistički pank bend Los Fastidios, koji će nam iz Italije doputovati posebno za ovu prigodu!

Vidimo se na Trnjanskim kresovima i 10. Antifa nightu u Močvari! Sve informacije pratite na Facebook eventu.
★SF-SN★

★10. ANTIFA NIGHT★
4.5.2019.
Početak: 20:30h
Ulaz: 35/50 kn
Pretprodaja: uskoro @ Dirty Old Empire i Mreža Antifašistkinja Zagreba (Hatzova 16)

LINE UP:
Los Fastidios – officialpage
Loš Primjer
FrAkTuRa MoZgA
SHIN

+ after: DJ Vlaja

☆☆☆☆☆☆☆☆
Pretprodaja ulaznica: Dirty Old Empire / Mreža Antifašistkinja Zagreba (Hatzova 16)
Hvala vam što ćete kupovinom ulaznice podržati organizaciju Antifa nighta i Trnjanskih kresova!
☆☆☆☆☆☆☆☆

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close