AKCIJA

Povorka ponosa 2017.

 

Zagreb Pride poziva da s njima i ove, 16. godine zaredom, ponosno koračate ulicama našeg grada Zagreba. Ovogodišnja Povorka ponosa održat će se 10. lipnja, a okupljanje počinje u 15:00 sati, kod Mimare.

Pride

Organizatori poručuju da ove godine marširamo još jače, još snažnije, glasnije, šarenije i veselije, za ponos, hrabrost i jednakopravnost svih nas i onih oko nas:

“Zauzmimo ulice našeg grada, koračajmo ponosno, uzdignutih glava, pokažimo koliko nas ima, pokažimo da smo ovdje, i da i dalje glasno zahtijevamo prava za sve marginalizirane, za sve potlačene, za sve nevidljive dok god je nepravde, dok god je mržnje!”

10. lipnja ćemo se okupiti kod Mimare u 15h gdje ćemo imati kratak program (koji će uskoro biti objavljen kao i Proglas i ovogodišnja tema Povorke) te  nakon programa u 16h krećemo prema Ribnjaku. Ruta će biti ista kao i prošle godine (Mimara-Savska-Frankopanska-Ilica-Trg Bana J.Jelačića- Draškovićeva-Ribnjak) a više o programu na Ribnjaku javljamo uskoro .

Pridružite nam se u borbi!  Podržite dolaskom na Povorku i nošenjem oblježja vaše organizacije (zastave, transparenti, majice…).

Prije same Povorke se vidimo na Mjesecu ponosa (17.5.-9.6.). Za sve informacije bacite oko na web i fejsbuk, pripremilie smo svašta nešto!”

 

 

TAGOVI

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close