AKCIJA

Sve u jedan glas! – festival aktivističkih zborova

 

Festival aktivističkih zborova “Sve u jedan glas!” održat će se 21. travnja 2018. godine u velikoj dvorani Teatra ITD u zagrebačkom Studentskom centru.

Foro: Facebook event “Sve u jedan glas! – festival aktivističkih zborova”

 

“Sve u jedan glas!” treći je po redu festival samoorganiziranih aktivističkih zborova te se nastavlja na dva prethodna – “Svi u glas” koji se održao u Beogradu te “Vsi v en glas” koji se održao u Ljubljani. Na festivalu će se moći poslušati osam zborova iz bližeg i daljnjeg susjedstva, ali ono što je najbitnije jest poruka koju šalju organizatori i sudionici festivala. Festival je tako prigodno nazvan “SVE u jedan glas” budući da se posebno želi apostrofirati problem položaja žena u našem društvu te se želi poručiti kako one nikada neće biti drugotne: “Kao aktivistkinje, u vrijeme kada se prodaju priče da je strašnija tzv. rodna ideologija od nasilja nad ženama, kada se o ratifikaciji Istanbulske konvencije razglaba, a o silovanjima i ubojstvima žena šuti, kada se te iste žene upućuje da svoje nasilnike ne prijavljuju te da im još po mogućnosti rode i dijete jer ipak se radi na demografskoj obnovi, odlučile smo naslovom poručiti da žene nisu i nikada neće biti drugotne – gramatički, društveno, politički ili na bilo koji drugi način. Poručujemo da nam je dosta!”

Uz nastupe zborova posjetitelje očekuje i izložba u  čast proslave 13. rođendana Le Zbora, projekcija filma o aktivističkim zborovima bivše Jugoslavije te razni drugi sadržaji.

Više informacija možete doznati na Facebook eventu ili na Facebook stranici festivala.

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close