AKCIJA

Solidaran koncert za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića

 

Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost poziva vas na “Solidaran koncert za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića” kao prvi u nizu događaja kojim se nastoji povećati fond donacija kako bi se mogla podržati siromašna djeca u njihovom školovanju i osobnom razvoju.

Foto: Facebook event “Solidaran koncert za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića”

Prenosimo informacije s Facebook eventa koncerta.

“Zamislite, poslušali ste predivan nastup SO-DO orkestra djece i omladine te jazz kvarteta virtuoza, skladatelja i gitarista Pavla Miljenovića pa izlazite iz Kina Europa oplemenjeni predivnom glazbom i spoznajom da ste osobno pridonijeli osiguravanju četverogodišnjih stipendija za 31 dijete iz čitave Hrvatske. Nije li to predivno? ♥

Inspirirani primjerom Dese & Jerka Bakovića koji su donirali 600.000Kn za stipendiranje siromašne djece i Desinim riječima: „Uvijek je bolje davati nego primati!“, organiziramo prvo veliko događanje kojim želimo prikupiti dodatna sredstva za pružanje stručne podrške djeci u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju širom Lijepe Naše.

SOLIDARAN KONCERT za djecu fonda Dese & Jerka Bakovića prvi je u nizu događaja kojima namjeravamo oploditi donaciju Dese & Jerka Bakovića kako bismo dugoročno mogli podržavati siromašnu djecu tijekom njihova školovanja i u osobnom razvoju.

Nastupaju:

SO DO – EL SISTEMA HRVATSKA
provodi program društvenog razvoja djece i mladih koji koristi glazbu kao sredstvo postizanja društvene promjene, u svijetu poznat po nazivu El Sistema. Ideja je nastala u Venezueli prije više od 40 godina, a danas se proširila na cijeli svijet zbog svojih izuzetnih rezultata koje postiže u životima djece i društvenim promjenama čitavih zajednica, kao i u glazbenoj izvrsnosti.

PAVLE MILJENOVIĆ JAZZ QUARTET je sastav sačinjen od vrhunskih hrvatskih jazz muzičara mlađe generacije: Pavle Miljenović – gitara, Mario Bočić – saksofon, Zvonimir Šestak – kontrabas i Borko Rupena – bubnjevi. Svi su surađivali sa brojnim svjetskim i domaćim glazbenicima, snimali albume i odsvirali stotine koncerata. Pavle je u suradnji s ovim glazbenicima, s kojima već dugo surađuje, te Hrvojem Gallerom na klaviru, prošle godine snimio album naziva “Begin.” (Croatia Records) koji je dobio sve najbolje kritike od strane novinara i publike. Mario i Pavle su također snimili album “Spiritual Market” kontrabasista Vedrana Ružića koji je osvojio diskografsku nagradu “Porin” za najbolji jazz album u 2017. godini, dok su Zvonimir i Borko osvojili tu nagradu za razne projekte kao što su 4in3plus1, Davor Križić Experiment itd. Također su dobitnici nagrade “Status” za najbolje jazz instrumentaliste u 2018. godini.

Iznos donacije za kartu: 100kn

Načini kupnje:
blagajna Kina Europe,
doniralica (https://www.solidarna.hr/donirajte/site/index/hr-HR), direktno virmanski (opis plaćanja: SOLIDARAN KONCERT; IBAN HR7323900011100948072)
mailom ako želite kupiti više karata za svoje prijatelje, zaposlenike ili kolege molimo Vas da se javite kolegici Petri na petra.madjercic@solidarna.hr

*sve karte plaćene preko donatorske platforme ili direktno na IBAN čekati će Vas na dan koncerta u Kinu Europa.”

Vidimo se na koncertu!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close