AKCIJA

Redovito protestno druženje inicijative “Vratite magnoliju”

 

Prosvjedi protiv devastacije Trga žrtava fašizma i dalje se neumorno održavaju svake srijede. Vidimo se danas u 18 sati!

Foto: Facebook stranica “Vratite magnoliju”

Nakon neumornih prosvjeda i organiziranog zbora građana te aktivnog ukazivanja na devastaciju Meštrovićevog paviljona, situacija se ne mijenja te radovi i dalje traju. Stoga se opet vidimo na prosvjednom okupljanju na Trgu žrtava fašizma! Više o prosvjedu možete pročitati na Facebook eventu, a poziv Vam prenosimo u cijelosti:

“I DALJE SMO TU!
I ove srijede 1. kolovoza od 18 h okupit ćemo se na Trgu žrtava fašizma kod fontane.
Okupljamo se već mjesecima i aktivno ukazujemo na devastaciju i nepoštivanje zakona pri „uređenju“ Meštrovićevog paviljona i njegovog okoliša koje se u okviru projekta tzv. Pješačkog centra izvrsnosti obavlja na kulturnom dobru bez valjanih dozvola, bez poštivanja procedura i propisa, bez javne i stručne rasprave.
Pozivamo sve Vas koji ste još u Zagrebu, dođite, ponesite tamne naočale, suncobrane, šešire, kape, vodu i sve ostale rekvizite koji olakšavaju boravak na vrelom ljetnom suncu bez sjene posječenih stabala.
Za sve koji nam se pridružite prvi put, a i za ostale zainteresirane ponovno će biti prilike za razgovor o dosadašnjem tijeku inicijative i informacijama koje imamo o projektu, te za razgledavanje izložbe o okupljanjima i reakcijama struke i medija.
Vidimo se u srijedu u 18 kod fontane!!!”

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close