AKCIJA

Poziv za redarenje — Marš solidarnosti: Glasno o pobačaju

 

 

Mreža antifašistkinja Zagreba u suradnji s Platformom za ženska reproduktivna prava ove godine organizira Marš solidarnosti povodom Svjetskog dana akcije za siguran i legalan pobačaj. Marš će se održati u subotu 29.9.2018. i počet će u 16h na Trgu žrtava fašizma.

Sve zainteresirane za redarenje molimo da se do 16.9. jave na adresu: mreza.antifasistkinja@gmail.com
Potrebno je navesti ime, prezime, datum rođenja, OIB i adresu.

Više o samom događaju možete saznati na sljedećem linku:
https://www.facebook.com/events/247423969195959/

Solidarno i borbeno,

Mreža antifašistkinja Zagreba

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close