AKCIJA

Forumov apel

 

Tjedni magazin Forum našao se u kafkijanskom problemu, posljedici pravog pravcatog procesa, u kojem neprofitna udruga Dom kulture nije ni znala da je tužena, ali mora platiti kaznu jer se na nju nije na vrijeme žalila. 

 

O tijeku postupka za koji nisu znali i kazni koja im prijeti, pročitajte iz pera Gorana Borkovića OVDJE.

Pomozite koliko možete i omogućite im da ostanu prostor za slobodne ljude! 

Podaci za uplatu:

Primatelj: Dom kulture Zagreb, Nova cesta 115, 10 000 Zagreb

IBAN: HR6223600001102361962, Zagrebačka banka, Trg bana Jelačića 10, 10.000 Zagreb

Opis plaćanja: Donacija za neprofitnu udrugu Dom kulture Zagreb

Poziv na broj primatelja: (upišite svoj OIB).

Ili preko QR koda.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close