AKCIJA

Radio Borba 23.10.2018. — Glasno o pobačaju

 

Poslušajte posljednju emisiju radio Borbe u kojoj se pričalo o Maršu solidarnosti – glasno o pobačaju te o stanju reproduktivnih prava u Hrvatskoj.

 

Uz osvrt na Marš solidarnosti današnja Radio Borba će se pozabaviti i temom koja je nedavno snažno odjeknula u javnosti, a to je problem vrlo lošeg tretmana koje žene doživljavaju na porodima i ginekološkim pregledima. Osvrnut ćemo se na stanje javnog zdravstva, na kampanju #Prekinimo šutnju te općenito na stanje ženskih reproduktivnih prava u Hrvatskoj u razgovoru s Paulom Zore, članicom Platforme za repruduktivna prava žena i feminističkog kolektiva fAKTIV.

Slušamo Oliveru Vučo, Nadu Knežević i Lovely Quinces.

Uredili i vodili Bojan i Luka. Realizirao Ivan.

Ista frekvencija, ista Borba!

Link na emisiju: https://www.mixcloud.com/RadioStudent/radio-borba-glasno-o-pobačaju-23102018/

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close