AKCIJA

Filmske večeri u MAZ-u #1 — Gosti iz galaksije

 

Pozivamo vas na novu aktivnost u prostorijama Mreže antifašistkinja Zagreba! Prva u nizu MAZ-ovih filmskih večeri održat će se u subotu 19. siječnja u 19h u Pavla Hatza 16 uz jugoslavenski SF film “Gosti iz galaksije”.

Foto: YouTube screenshot

Pozivamo vas da nam se pridružite na novoj aktivnosti Mreže antifašistkinja Zagreba. Naše filmske večeri održavat će se svaki mjesec, a prvu započinjemo jugoslavenskim SF filmom iz 1981. “Gosti iz galaksije”.

“Gosti iz galaksije” je znanstveno-fantastični film iz 1981. godine, nastao u suradnji jugoslavenske i čehoslovačke kinematografije pod redateljskom palicom Dušana Vukotića. Iako je film primarno zanstveno-fantastični, te time predstavlja rijetkost jugoslavenske kinematografije, ujedno sadrži elemente komedije, horora i parodije što ga čini izuzetno zanimljivim, bizarnim i zabavnim primjerom tadašnje filmske produkcije.

Dođite u Pavla Hatza 16 u subotu 19. siječnja u 19 sati na film, ćakulu i druženje. Vidimo se!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close