AKCIJA

Radionica izrade transparenata za prosvjed “Dosta je rezova!”

 

Pridružite nam se u subotu 2. veljače u 15 sati na radionici izrade transparenata za prosvjed “Dosta je rezova!” u prostorijama MAZ-a u ulici Pavla Hatza 16!

Foto: Facebook stranica “Dosta je rezova!”

Pozivamo sve da nam se pridruže na radionici transparenata za prosvjed! Radionica se održava u subotu od 15 do 19h u prostoru MAZ-a na adresi Pavla Hatza 16. Osigurat ćemo dio potrebnih materijala, no slobodno i sami donesite boje i ostale materijale ukoliko ih imate. Da ne ostanemo na slici bez tona, bit će i vježbanja skandiranja, a možda i zapjevamo. Najvažnije je da donesete dobre ideje i volju. Vidimo se!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close