AKCIJA

Poziv na donatorsku žurku “Šta je 15. februara? — 8. mart!”

 

U petak, 15. veljače od 21 sat u zagrebačkom klubu Spunk feministički kolektiv fAKTIV organizira donatorsku žurku za organizaciju četvrtog po redu osmomartovskog Noćnog marša u Zagrebu. Pozivamo vas da se pridružite!

Foto: Facebook event “Šta je 15. februara? – 8. mart!”

8. mart danas simboličko je i stvarno mjesto okupljanja borbi za bolji svijet. Sve borbe – za prava žena, za javne resurse i usluge, za humane uvjete rada, za slobodu i autonomiju – prožimaju se u jednu borbu. Osmomartovski noćni marš dio je te borbe – borimo za naša prava danas, ali i za prava budućih generacija.

U petak, 15. veljače u Spunku na ulazu će se prikupljati keš donacije u iznosu od 20 kuna, a donacijom pomažete organizaciji Noćnog marša. Ako nemate za donaciju, svejedno se dođite zabaviti.

Pozovite sve koje poznajete na druženje i opuštanje prije daljnjih borbi i omogućite ponovno održavanje najvećeg prosvjeda za prava žena u Hrvatskoj. Živio 8. mart!

Za sve informacije pratite Facebook event.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close