AKCIJA

Poziv na Privrednikovu tribinu: “Povratak verbalnog delikta”

 

Srpsko privredno društvo Privrednik i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba u utorak 19. veljače u 18 sati organizira tribinu naziva: Povratak verbalnog delikta na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb). Pozivamo vas da se pridružite!

Foto: Facebook event Tribina: „Povratak verbalnog delikta“

Politički aktivist Zoran Erceg nepravomoćno je osuđen na 15 dana zatvora i godinu dana uvjetno zato što je prilikom otkrivanja spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu uzviknuo da je Tuđman ratni zločinac.

Vraća li odluka suda verbalni delikt u Hrvatsku, na tragu izjave bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je poručio da se o ljudima poput Tuđmana i Šuška i o Domovinskom ratu u javnosti neće moći kritički govoriti?

Na novoj tribini u Privredniku novinar Saša Kosanović razgovarat će s aktivistom i ratnim veteranom Zoranom Ercegom, s Hrvojem Zovkom, predsjednikom Hrvatskog novinarskog društva i sa Sanjom Sarnavkom iz Zaklade Solidarna.

Tribina pod nazivom „Povratak verbalnog delikta“, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, održat će se u utorak, 19. februara, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

Sve informacije pratite na Facebook eventu.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close