AKCIJA

Filmske večeri u MAZ-u #2 — Land and Freedom

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na drugom izdanju filmskih večeri u MAZ-u. Nakon prošlomjesečnog opuštajućeg početka, ovaj put gledat ćemo film poznatog britanskog režisera Kena Loacha, “Land and Freedom”. Filmska večer održat će se 23. veljače u 19 sati u Pavla Hatza 16.

Foto: Facebook event “Filmske večeri u MAZ-u #2”.

Pozivamo vas da nam se pridružite na drugom izdanju filmskih večeri u MAZ-u. Družimo se uz film “Land and freedom” iz 1995.

“Land and Freedom” je film snimljen 1995. godine koji prati priču člana Komunističke partije Velike Britanije, koji u jeku građanskog rata odlazi u Španjolsku kako bi se suprotstavio napredujućem fašističkom teroru i obranio Republiku. Ovaj filmski uradak iskusnog Loacha naišao je na pozitivnu recepciju i publike i kritike te je nagređen brojnim filmskim nagradama.

Dođite u Pavla Hatza 16 u subotu 23. veljače u 19 sati na film, ćakulu i druženje. Vidimo se!

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close