AKCIJA

Poziv na radionicu transparenata za Noćni marš — 8. mart

 

Ove subote i nedjelje, 2. i 3. ožujka u prostorijama Mreže antifašistkinja Zagreba, Pavla Hatza 16 od 15 do 19 sati održat će se radionica izrade transparenata za Noćni marš — 8. mart. Pozivamo vas da se pridružite!

Foto: Facebook event Izradi transparent za Noćni marš – 8. mart

Svake je godine sve više ljutih, borbenih, osnažujućih, i feministički drskih transparenata na osmomartovskom Noćnom maršu.

Što ove godine želiš nositi dok marširaš do Zrinjevca za Dan žena? Ako imaš ideju što napisati/nacrtati ili želiš pružiti logističku podršku oko letvica, kartona, čekića i sličnog – dođi na još jednu radionicu transparenata za Noćni marš – 8. mart u Zagrebu.

Pridružite se fAKTIVu u prostorijama MAZa, ulica Pavla Hatza 16, ove subote i nedjelje, 2. i 3. marta od 15 do 19 sati. Organizatorice vas pozivaju da s njima crtate, šarate, bojate, lijepite, klamate, zabijate čavle, družite se.

Informacije o događaju pratite na Facebook eventu.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close