AKCIJA

Poziv na Hod za slobodu 2019

 

Hod za slobodu 2019. u organizaciji građanske inicijative Građanke i građani Rijeke održat će se u subotu, 18. svibnja, s početkom u 10 sati na riječkom Korzu.

Foto: Facebook event Hod za slobodu 2019

Rijeka je prije godinu dana bila jedini hrvatski grad koji je izašao na ulice u isto vrijeme kada se održavao Hod za život te je glasno kazala da je sloboda izbora građanima Rijeke ipak bliža. I ove godine neformalna inicijativa Građanke i građani Rijeke poziva na okupljanje u Hodu za slobodu, u subotu 18. svibnja u 10 sati ispred Radio Rijeke. Hodat će se do Jadranskog trga gdje će biti održan prigodni program.

“Kad nas se prije godinu dana više od 2.000 okupilo u hodu za bolju Rijeku i bolju Hrvatsku, snaga zajedništva koje je potakla jedna ideja i riječ – sloboda – u gradu se osjećala još dugo nakon okupljanja.

Ove godine moramo još glasnije reći „ne“ svima koji slobodu žele prilagoditi svojim interesima! Moramo još borbenije reći „ne“ svima koji žele ograničiti ljudska prava! Kad nam uzmu naša temeljna prava, uzet će nam i radna mjesta, uzet će nam i domove. Uzet će nam naše slobode! Rijeko, ostani grad koji misli, koji djeluje i koji se odbija pokoriti upitnim i samoprozvanim autoritetima!”, navode u pozivu iz Inicijative Građanke i građani Rijeke.

Za sve informacije zapratite facebook event.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close