AKCIJA

Dobar dokumentarac ponedjeljkom

 

Svakog ponedjeljka od 5. kolovoza do 26. kolovoza ispod vedrog neba u Art Parku Zagreb prikazivat će se dokumentarci iz cijelog svijeta u suradnji sa Restart documentary ekipom. Projekcije su besplatne, a vi samo ponesite dekice i kokice.

Foto: Art Park Zagreb

Tijekom kolovoza ponovno će nas veseliti dobri dokumentarci iz cijelog svijeta koje smo odabrali iz programa KineDok Hrvatska, a u suradnji s našom dragom Restart documentary ekipom.

KineDok je zajednički projekt sedam europskih filmskih organizacija za alternativnu distribuciju kreativnih dokumentaraca. Održava se na često netipičnim lokacijama prikladnim za filmske projekcije – di ćeš bolje od vedrog neba iznad Art parka.

Iz programa KineDok 2019 koji donosi 14 dugometražnih dokumentaraca, a među njima su festivalske uspješnice, kao i lokalni hitovi iz Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, Norveške, Bugarske i Hrvatske, mi smo odabrali baš ove;

5.8. / 21h
Naslov (originalni): A Woman Captured
Naslov (hrvatski): Zarobljena žena
Redatelj: Bernadett Tuza-Ritter
Zemlja: Mađarska / 2017
Vrijeme: 90

Trailer: http://tiny.cc/q3tjaz

12.8. / 21h
Naslov (originalni): BRØDRE
Naslov (hrvatski): Braća
Redatelj: Aslaug Holm
Zemlja: Norveška / 2015
Vrijeme: 100

Trailer: http://tiny.cc/x8tjaz

19.8. / 21h
Naslov (originalni): Ouale lui Tarzan
Naslov (hrvatski): Tarzanovi testisi
Redatelj: Alexandru Solomon
Zemlja: Rumunjska / 2018
Vrijeme: 105
Trailer: http://tiny.cc/udujaz

26.8. / 21h
Naslov (originalni): King Skate
Naslov (hrvatski): King Skate
Redatelj: Šimon Šafránek
Zemlja: Češka / 2108
Vrijeme: 80

Trailer: http://tiny.cc/rfujaz

Više o svim filmovima potražite na www. kinedok.net/hr

Facebook event pronađite ovdje.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close