AKCIJA

Radio Borba 26.11.’19. — Južnoamerički temat s Viniciusom Jatobom

 

U ovoj epizodi Radija Borba pripremili smo vanjskopolitički, južnoameričko-brazilski temat kroz solo-razgovor s Viniciusom Jatobom, proznim i dramskim piscem iz Rio de Janeira koji trenutno boravi u Zagrebu. S njim smo pričali o sadašnjim, sve većim vrenjima u Južnoj Americi, od Brazila, preko Čilea do Bolivije, ali i o tome kako se odražavaju u njegovom književnom i znanstvenom radu. Vinicius je dao oštru kritiku vladajućih politika u svojoj rodnoj zemlji, uz neprocjenjivi uvid iznutra, inače teško dostupan domaćim slušateljima.

Uredili i vodili: Darija i Bojan. Realizirao: Marijan. Ilustrirao: isto Bojan.
Slušali smo Los Crudos i Mano Negru.

Ista frekvencija, ista Borba!

 

 

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close