AKCIJA

Škola neophodnog znanja: Holly Lewis

 

U ovom izdanju Mamine Škole neophodnog znanja Holly Lewis, filozofkinja i profesorica na Sveučilištu u Austinu (Texas), predstavit će glavne teze knjige Politika svih te svoj novi istraživački projekt s naslovom Rod i pitanje prirode.

Foto: FB event

 

Holly Lewis je filozofkinja i profesorica na Sveučilištu u Austinu (Texas) gdje predaje feminističku teoriju, političku ekonomiju i epistemologiju kreativnosti. Suosnivačica je međunarodne istraživačke platforme “Sexuality and Political Economy Network” i autorica je knjige Politika svih – intersekcija feminizma, kvir teorije i marksizma (2016.) koja predstavlja jedan od malobrojnih pokušaja pomirenja marksističke i kvir teorije te sustavnu analizu problema trans-isključivog radikalnog feminizma.

Lewis će u ovom izdanju Mamine Škole neophodnog znanja predstaviti glavne teze knjige Politika svih te svoj novi istraživački projekt s naslovom Rod i pitanje prirode.

Raspored seminara:
15.01., 18h – Politika svih – intersekcija feminizma, kvir teorije i marksizma
16.01., 18h – Rod i pitanje prirode

Više informacija o događaju potražite na Facebook eventu.

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close