AKCIJA

Radio Borba 3.3.’20. — Osmi mart: 5. Noćni marš

 

Uoči jubilarnog, 5. po redu Noćnog marša, jednu epizodu Radija Borba smo sad već tradicionalno posvetili opširnoj najavi najmasovnijeg protestnog feminističkog događanja u Hrvatskoj i regiji; povodom čega smo ugostili Ivanu Perić iz kolektiva fAKTIV, organizatorica Noćnog marša u Zagrebu.

foto: Benjamin Strike / fAKTIV

Razgovarali smo o ženskim i radničkim borbama, razlozima i potrebama dugotrajnog otpora patrijarhatu i (neo)konzervativizmu, ali i kapitalizmu, te mogućnostima na raspolaganju svima zagrijanima za građanski neposluh. Ujedno smo se osvrnuli na sve sadržaje koji su se održali uoči samog Noćnog marša, te unaprijed čestitali borbeni Osmi mart svim drugaricama koje nas slušaju i podržavaju!

https://www.mixcloud.com/RadioStudent/radio-borba-332020-no%C4%87ni-mar%C5%A1/

Slušali smo The Breeders, Boye i Grimes.

Uredio i vodio Bojan. Ista frekvencija, ista Borba!

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na korištenje kolačića. Više informacija.

Da bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja stranica, te kako bi ona radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija zvanih kolačići (cookies).

Korištenjem stranice maz.hr pristajete na njihovu upotrebu.

Ako odlučite blokirati kolačiće i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnosti neće Vam biti dostupne.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova spremljene na Vaše računalo od strane web stranica koja ste posjetili.

Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke (session token) i postavke za web stranice. Nakon što ponovo posjetite istu web stranicu Internet preglednik šalje natrag kolačiće koji joj pripadaju.

Kolačići nam također omogućavaju da pratimo posjećenost i promet na našim web stranicama (pomoću Google Analytics i sličnih alata). Sve informacije koje na taj način kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Close